Na hlavný obsah

V Bratislave našli dvoch mŕtvych mužov. V byte sa nachádzala aj žena v bezvedomí

Políciu privolali susedia.

V Bratislave našli dvoch mŕtvych mužov. V byte sa nachádzala aj žena v bezvedomí
Bytový dom, kde našli dve mŕtve telá. Foto: RTVS

V byte v bratislavskej časti Nové Mesto našli telá dvoch mužov. Na mieste zasiahla polícia aj hasiči. Na prípad upozornil spravodajský web noviny.sk. Okrem nich sa v byte mala nachádzať aj zranená žena v bezvedomí, previezli ju do nemocnice.

„Policajti hodnovernosť oznámenie na mieste preverili a potvrdili, pričom bolo zistené že vo vnútorných priestoroch bytu sa nachádzali dvaja muži doposiaľ nezistenej totožnosti bez známok života. Okrem muža sa v byte nachádzala aj žena v zlom zdravotnom stave,“ informovala polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

O náleze tiel na Ovručskej ulici dostala polícia oznámenie v piatok (5. 1.) krátko po 12.00 h. Ohliadajúci lekár nariadil vykonanie pitvy za účelom zistenia presnej príčiny smrti.

Policajné zložky mali zavolať susedia. Nepozdával sa im vraj zápach, ktorý z bytu cítili. Dvere mali otvoriť hasiči. Ako píše TV JOJ malo ísť o troch spolubývajúcich.

„Operačné stredisko Záchrannej zdravotnej služby prijalo hlásenie od Policajného zboru o náleze troch osôb. Lekár konštatoval úmrtie u dvoch mužov, dosiaľ neznámej totožnosti. Záchranári previezli do nemocnice ženu, ktorá mala poranené končatiny,“ uviedol hovorca operačného strediska ZZS Martin Balko, informoval portál.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny