Na hlavný obsah

Polícia zadržala podozrivého z brutálnej vraždy ženy. Vedľa tela mali ležať vyrezané orgány

S osobou sú v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony.

Polícia zadržala podozrivého z brutálnej vraždy ženy. Vedľa tela mali ležať vyrezané orgány
Dom, v ktorom našli zavraždenú ženu. Foto: RTVS

Polícia zadržala v piatok (5. 1.) popoludní osobu podozrivú z vraždy, ku ktorej malo prísť v byte v druhom bratislavskom okrese. S osobou v súčasnosti vykonávajú potrebné procesné úkony.

Vyplýva to zo stanoviska, ktoré poskytol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

„Policajti bratislavskej krajskej kriminálky intenzívne vyšetrujú závažný trestný čin, ku ktorému došlo v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy,“ priblížil hovorca.

Policajti vo štvrtok (4. 1.) informovali o náleze tela ženy bez známok života v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese. Podľa informácií portálu noviny.sk malo byť telo ženy v hroznom stave. Vedľa neho malo byť na zemi položené vedro s jej orgánmi a vyrezané srdce.

Žena mala mať rozrezané ľavé líce, hrudník a stehno. Telo mala zakrývať deka, na ktorej sa mal nachádzať britský pas. Podľa susedov je meno obete Patrícia. Malo ísť o milú ženu, ktorá však mala problémy s alkoholom.

Polícia pátrala po Patríciinom priateľovi Jozefovi Hanuskovi, ktorý mal svojej príbuznej poslať SMS správu s tým, že sa ide zabiť.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny