Na hlavný obsah

Pri zrážke s odťahovým vozidlom neďaleko Detvy zomrel vodič sanitky (†63)

Cestu v dôsledku nehody uzatvorili.

Pri zrážke s odťahovým vozidlom neďaleko Detvy zomrel vodič sanitky (†63)
Nehoda sanitky a odťahového vozidla. Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Na ceste I/16 pri obci Píla v okrese Lučenec došlo v pondelok (8. 4.) popoludní k dopravnej nehode sanitky a odťahového vozidla. Na mieste sa nachádza viacero zranených, jedna osoba prišla o život. Cestu v dôsledku nehody uzatvorili. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Na mieste nehody malo dôjsť podľa predbežných informácií polície k čelnej zrážke, pri nehode prišiel o život 63-ročný vodič sanitky.

„Zatiaľ bližšie nešpecifikované zranenia utrpel aj spolujazdec, ošetrovateľ v lôžkovej časti sanitky, ktorého z miesta so zraneniami previezli do nemocnice. Podľa predbežných informácií povrchové zranenia utrpela aj prevážaná pacientka a vodič odťahovej služby,“ priblížila polícia na sociálnej sieti.

Dopravná nehoda si vyžiadala uzavretie cesty I/16, na miesto boli prizvaní aj súdni znalci z odboru cestnej dopravy. „Presná príčina vzniku nehody, ako aj všetky bližšie okolnosti jej vzniku, budú predmetom ďalšieho jej vyšetrovania,“ dodala polícia.

Uzavretý úsek cesty I/16 je možné obísť cez Budinú. Zelená vlna RTVS upozorňuje, že kolóny sa tvoria už na rýchlostnej ceste R2, vodiči by si preto mali dať pozor na dobrzďovanie.

Tento obrázok nemá vyplnený ALT popisok, jeho názov je image-4-1150x224.png

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny