Na hlavný obsah

Kollár o možnej výmene rezortov: Stále je to otvorené

S premiérom Hegerom bude hovoriť aj o šéfovi SIS.

Kollár o možnej výmene rezortov: Stále je to otvorené
Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina). Foto: SITA

Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) si vie predstaviť výmenu Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR za iný rezort. Povedal to v nedeľu (4. 4.).

Reagoval tak na medializované informácie o tom, že Sme rodina si chce vymeniť ministerstvá s hnutím OĽANO. Kým tomu by pripadol rezort práce, Kollárovo hnutie by na oplátku získalo ministerstvo pôdohospodárstva. O tejto možnosti informovala aj RTVS v sobotných (3. 4.) večerných Správach RTVS.

„Stále je toto otvorené. Pokiaľ by bol koaličný partner OĽANO ochotný urobiť nejakú zámenu, sme, samozrejme, tomu prístupní,“ uviedol predseda parlamentu. Počas nasledujúceho týždňa bude Kollár hovoriť aj s novým premiérom Eduardom Hegerom (OĽANO) o nominácii na post šéfa Slovenskej informačnej služby (SIS).

Vyjadril sa aj k aktuálnej pandemickej situácii. Myslí si, že koronavírus sa stane súčasťou životov ľudí. Predpokladá, že s týmto problémom sa budú musieť naučiť žiť všetky krajiny sveta. Potrebné bude podľa neho mať vypracované plány, ako postupovať, keď sa podobná situácia zopakuje.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko