Na hlavný obsah

V českom Liberci sa strieľalo, o život prišli dve osoby

Polícia prípad vyšetruje.

V českom Liberci sa strieľalo, o život prišli dve osoby
Na ilustračnej snímke príslušníci českej polície. Foto: TASR/Police ČR/Twitter

Dve osoby prišli o život následkom nedeľňajšej (16. 5.) streľby v českom meste Liberec. Informoval o tom spravodajský server Novinky.cz. Hovorca polície Vojtěch Robovský povedal, že polícii približne o 16.15 h oznámili streľbu na Rudolfovskej ulici v Liberci. Policajti podľa jeho slov na mieste našli dve zranené osoby.

Záchranári sa postrelenú ženu niekoľko desiatok minút snažili oživiť, to sa však nepodarilo. „Druhá osoba bola takisto resuscitovaná, táto resustitácia bola úspešná a zraneného sme s ťažkým zranením previezli do libereckej nemocnice,“ povedal hovorca záchrannej služby Michael Georgiev.

Muž neskôr zraneniam podľahol, uviedla na svojej webovej stránke televízia CNN Prima News. Polícia prípad vyšetruje. Okolie miesta, kde došlo k streľbe, uzavrela. Vodičom polícia umožňovala prejazd, nedovoľovala im však zastaviť.

Televízia CNN Prima News dodala, že v prípade obetí išlo údajne o manželský pár. Podľa ľudí z okolia mal mať muž pre podnikanie finančné problémy a žena sa s ním údajne chcela rozviesť. Muž údajne najskôr zastrelil ženu, a potom seba.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet