Na hlavný obsah

Polícia zakročila proti nelegálnej zábave v Bratislave

Mladí ľudia sa zabávali v čase zákazu vychádzania.

Polícia zakročila proti nelegálnej zábave v Bratislave
Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Policajti zakročili v piatok (3. 12.) krátko pred 23.00 h na Židovskej ulici v Bratislave proti skupine mladých ľudí, ktorí sa zabávali v podniku aj napriek platnému zákazu vychádzania. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti v pondelok (6. 12.).

V priestoroch suterénu jedného podniku polícia našla skupinu 20 osôb, ktoré požívali alkoholické nápoje. Dopustili sa tým porušenia zákazu vychádzania po 20.00 h. Jednotlivé osoby zároveň nemali prekryté horné dýchacie cesty v interiéri tak, ako to nariaďuje vyhláška úradu verejného zdravotníctva.

Okrem toho polícia zadržala aj 18-ročného Ukrajinca, ktorému zaistili dve vrecká zelenej sušenej rastliny a 15 sáčikov s obsahom tabliet. „Podľa jeho slov sa malo jednať o marihuanu a extázu,“ uviedla polícia.

Mladého muža previezli na policajné oddelenie a drogy poslali na expertízu, ktorá potvrdila prítomnosť omamných látok. „Yurii T. čelí obvineniu z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi,“ vysvetlili policajti.

Polícia bude riešiť aj samotný podnik, v ktorom k bujarej oslave došlo. Vo veci trestného činu porušenia povinnosti za krízovej situácie vyšetrovateľ začal trestné stíhanie.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny