Na hlavný obsah

Hasiči zasahujú pri požiari v obci Malženice

Horí hala na výrobu prefabrikátov.

Hasiči zasahujú pri požiari výrobnej haly v obci Malženice v okrese Trnava. Informovalo o tom Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) na sociálnej sieti.

Po vykonanom prieskume zistili hasiči, že ide o požiar vonkajšej časti haly na výrobu betónových prefabrikátov. „Požiar sa pravdepodobne rozšíril z dvora z uskladnených plastových rúr. V dôsledku požiaru prišlo k výbuchu propán-butánovej tlakovej nádoby,“ uviedli hasiči.

škoda vo výške 40 000 eur

Zasahujúci príslušníci vykonávajú práce zvonka, a to hasením objektu, rozoberaním konštrukcií, ochladzovaním zo strešnej časti a vyhľadávaním skrytých ohnísk.

„Požiar bol lokalizovaný krátko po 16.00 h. Naďalej prebiehajú likvidačné práce. Na mieste udalosti zasahuje 12 profesionálov z Trnavy a Leopoldova a 19 dobrovoľných hasičov z dobrovoľných hasičských zborov obcí Malženice, Veľké Kostoľany a Jaslovské Bohunice. Pri požiari sa nikto nezranil,“ informovali hasiči.

„K zásahu bola privolaná aj polícia a vyšetrovanie požiaru si prevzal vyšetrovateľ. Škody odhadli na približne 40 000 eur,“ doplnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko