Na hlavný obsah

Bodol ju najmenej osemkrát, no napriek tomu prežila. Krvavý útok v Nitre sa obišiel bez obetí

Polícia uzavrela úsek cesty v okresnom meste.

Bodol ju najmenej osemkrát, no napriek tomu prežila. Krvavý útok v Nitre sa obišiel bez obetí
Ilustračná snímka. Foto: RTVS

Nitrianski policajti zasahovali v utorok (11. 7.) pri krvavom incidente. Muž tam v dodávke pobodal svoju priateľku a následne bodol aj seba. Pre útok musela polícia uzavrieť cestu medzi mestskými časťami Kynek a Mlynárce.

Okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania nitrianskych policajtov. Ako potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková, oznámenie o incidente na Poľnej ulici v Nitre prijala polícia v utorok krátko popoludní.

Podľa informácií TASR sa incident odohral v čase okolo 12.30 h v dodávkovom vozidle Volkswagen Transporter. Predchádzala mu hádka medzi 39-ročným M. H. a jeho 32-ročnou partnerkou Z. T. Muž bodol ženu osem- až desaťkrát do oblasti hlavy, krku a hrudníka. Následne si sám spôsobil jednu bodnú ranu.

„Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc dvom zraneným ľuďom. Po ošetrení ich oboch s viacerými bodnými poraneniami previezli do nemocnice,“ reagovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Alena Krčová.

Ženu po ošetrení rezných rán prepustili do domáceho liečenia. Muž zostáva hospitalizovaný mimo ohrozenia života.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny