Na hlavný obsah

Muž brutálne zaútočil na vlastnú partnerku. Mladá žena po bitke skončila v nemocnici, polícia koná

Bitke predchádzala vzájomná hádka a alkohol.

Muž brutálne zaútočil na vlastnú partnerku. Mladá žena po bitke skončila v nemocnici, polícia koná
Ilustračná snímka. Foto: ČTK/Lehtikuva

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru Košice – okolie po vykonaní potrebných procesných úkonov a zabezpečení dôkazov obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví, spáchaným závažnejším spôsobom konania 54-ročného muža z Košíc.

Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, muž pred pár dňami surovým spôsobom fyzicky napadol svoju 24-ročnú priateľku v rodinnom dome v jednej z obcí v okrese Košice – okolie.

Žena utrpela ťažké zranenia

Brutálnemu útoku predchádzala ich vzájomná slovná hádka a asistoval aj alkohol. Obvinený muž svoju priateľku udieral do rôznych častí tela, a to takou intenzitou, že mladú ženu odhodilo až do vedľajšej miestnosti a narazila do dverí vedúcich do špajze. Podľa predbežnej lekárskej správy mladá žena pri útoku utrpela ťažké zranenia a je hospitalizovaná v nemocnici.

Ihneď, ako sa o skutku polícia dozvedela, podozrivého muža obmedzila na osobnej slobode a putoval do cely policajného zaistenia. Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala a zaistila stopy, ktoré už skúmajú experti.

Vyšetrovateľ PZ predložil prokurátorovi podnet na vzatie obvineného muža do väzby, ktorý sudca akceptoval. Obvinenému mužovi za tento zločin spáchaný surovým spôsobom, a na chránenej osobe, po dokázaní viny hrozí až 12 rokov vo väzení.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny