Na hlavný obsah

VIDEO: Počas policajnej razie v Trnave zadržali otca so synom, ktorí obchodovali s drogami

Obvinení sú aj z nebezpečného vyhrážania.

VIDEO: Počas policajnej razie v Trnave zadržali otca so synom, ktorí obchodovali s drogami
Policajná razia BULBI. Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia počas razie s krycím názvom BULBI zadržala v Trnave otca so synom pre závažnú drogovú trestnú činnosť a pre zločin vydierania. Pri domovej prehliadke našli a zaistili podozrivé látky, informovala trnavská krajská polícia.

Počas akcie prehľadali byty v Trnave a Jaslovských Bohuniciach a ďalšie dve vozidlá, ktoré mali podozriví používať pri vykonávaní trestnej činnosti. Podľa slov polície predávali drogu mefedrón minimálne piatim konzumentom a jednému dílerovi.

Policajti o obchode s drogami vedeli a akciu plánovali dlhšie. „Operatívnou činnosťou, preverovaním a vyhodnocovaním všetkých informácií zhromaždili dostatok dôkazov na to, aby mohol vyšetrovateľ oboch mužov obviniť z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi formou spolupáchateľstva,“ priblížila trnavská polícia.

Mužom hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov, muži sú obvinení aj zo zločinu vydierania formou spolupáchateľstva. Svedkom v iných drogových trestných konaniach sa vyhrážali porezaním tváre či odseknutím hlavy, oznámili trnavskí policajti. Do rozhodnutia o väzbe zostávajú v cele policajného zaistenia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny