Na hlavný obsah

Dopravnú nehodu v Rožňave neprežil jeden z vodičov. S osobným autom skončil zakliesnený pod kamiónom

Hlavný ťah je v oboch smeroch neprejazdný.

Dopravnú nehodu v Rožňave neprežil jeden z vodičov. S osobným autom skončil zakliesnený pod kamiónom
Policajné snímky z vážnej dopravnej nehody, ktorá sa stala v Rožňave. Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Na ceste I/16 v Rožňave došlo v piatok (27. 10.) predpoludním k vážnej dopravnej nehode osobného auta a kamióna. V osobnom aute sa nachádzala jedna osoba – vodič, ktorý však zrážku neprežil. Hlavný ťah je v oboch smeroch neprejazdný.

Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach. K dopravnej nehode došlo na hlavnom ťahu z Rožňavy na obec Krásnohorské Podhradie, na mieste zasahujú všetky záchranné zložky.

„Osobné auto sa nachádzalo pod kamiónom. Vo vozidle sa nachádzala zakliesnená osoba, lekár pri nej konštatoval smrť. Vodiča sme museli vystrihnúť, pretože sme nevedeli či sa ešte v aute nachádzajú ďalšie osoby,“ priblížil veliteľ zásahu Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Rožňava Roman Znak.

Z kamióna unikalo palivo

Jednotka vykonala na mieste nehody aj protipožiarne zabezpečenia, pretože z kamióna unikala nafta. „Za pomoci vedier a sudu sme zachytili približne 50 litrov paliva,“ dodal Znak.

Cesta I/16 je v oboch smeroch neprejazdná v úseku pri čerpacej stanici. Polícia vyzýva vodičov nákladných vozidiel, aby úsek obchádzali cez obce Jovice a Krásnohorská Dlhá Lúka, osobné vozidlá môžu prechádzať centrom mesta.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny