Na hlavný obsah

Školáka na priechode pre chodcov zrazilo auto, s vážnymi zraneniami ho previezli do nemocnice

Vodičovi na mieste zdržali vodičský preukaz.

Dopravní policajti v Piešťanoch v piatok (27. 10.) ráno riešili nehodu, pri ktorej auto na priechode pre chodcov zrazilo 14-ročného školáka. Ten s vážnymi zraneniami skončil v nemocnici. Vodičovi na mieste zdržali vodičský preukaz.

K zrážke podľa trnavskej krajskej polície došlo na priechode pre chodcov na Krajinskej ulici v Piešťanoch. „Školák práve prechádzal cez priechod a tesne pred chodníkom ho v smere na obec Banka zachytilo prednou pravou časťou osobné vozidlo značky Seat,“ priblížila polícia na sociálnej sieti.

Silný náraz mal chlapcovi spôsobiť viaceré zranenia, záchranári ho preto okamžite previezli do nemocnice. Podľa trnavských policajtov však zatiaľ rozsah jeho zranení nie je známy.

Alkohol sa pri dychovej skúške u vodiča, ktorý školáka zrazil, nezistil. Policajti mu však na mieste zobrali vodičský preukaz. „Z dôvodu podozrenia na závažné porušenie dopravných predpisov zo strany vodiča, nedanie prednosti chodcovi, mu policajti na mieste nehody zadržali vodičský preukaz,“ vysvetlila polícia na facebooku. Príčiny a okolnosti budú predmetom vyšetrovania.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny