Na hlavný obsah

Vodič vážne zranil zamestnanca odpadovej spoločnosti, keď predbiehal smetiarske auto

Sedemdesiatnik sa pravdepodobne nevenoval vedeniu auta.

Vodič vážne zranil zamestnanca odpadovej spoločnosti, keď predbiehal smetiarske auto
Smetiari vynášajú smetiaky v Trnave. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Devastačné zranenie ľavej nohy utrpel v stredu (20. 3.) ráno zamestnanec odpadovej spoločnosti po tom, čo ho v katastri Klátovej Novej Vsi (okres Partizánske) zachytilo osobné auto.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

„Sedemdesiatročný vodič osobného auta sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu auta a nesledoval situáciu v cestnej premávke. Následkom toho pri predchádzaní smetiarskeho vozidla zachytil svojím autom nohu 30-ročného pracovníka odpadovej spoločnosti, ktorý stál vzadu na stúpačke,“ opísala Kuzmová.

Muž po zrážke podľa nej utrpel devastačné zranenie ľavej nohy, záchranári ho letecky previezli do nemocnice. „Policajti na mieste vykonali obhliadku miesta činu. S vodičom bola po nehode vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s negatívnym výsledkom,“ doplnila Kuzmová.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. „Príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ dodala policajná hovorkyňa.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny