Na hlavný obsah

Mikuláš potešil nielen deti, ale aj zdravotníkov

Išlo o poďakovanie za ich obetavú prácu.

Mikuláš potešil nielen deti, ale aj zdravotníkov. Zavítal na mobilné odberové miesta, do očkovacích centier aj do nemocníc. Balíčky zdravotníci dostali ako vďaku za maximálne nasadenie počas pandemickej situácie.

Zdravotníkom v Leviciach pripravili nádielku poľnohospodári a potravinári.

„Je to neskutočne milé, že v týchto ťažkých časoch si na nás niekto spomenul,“ povedala Katarína Strošková, vedúca očkovacieho centra v Nemocnici Agel Levice.

Pozrite si celú reportáž RTVS:

„Treba ich povzbudiť v tom, že na nich ľudia myslia, že to nie sú len tí, ktorí sa musia o nás postarať, ale že sú to aj ľudia, so svojimi pocitmi a náladami,“ vyjadrila sa Helena Dudášová, námestníčka riaditeľa, Nemocnica Agel Levice.

Mikuláš v pondelok (6. 12.) zavítal na viacero odberových miest pre testovanie v Želiezovciach či Šahách, a tiež do nemocnice v Bratislave.

„Deti aj dospelí sa potešia sladkostiam a, samozrejme, sú tam aj niektoré mliečne výrobky, pretože mlieko podporuje zdravie,“ uviedol Milan Halmeš, predseda Regionálnej poľnohospodárskej a potravinárskej komory v Leviciach.

Ovocie, káva, sladkosti ale aj vlastnoručne vyrobené pozdravy od detí. Viac ako 30 darčekových košov vyzbierali v Mikulášskej zbierke pre zdravotníkov lučeneckej nemocnice.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko