Na hlavný obsah

Polícia pre napadnutie 11-ročného dievčaťa začala trestné stíhanie vo veci lúpeže

Uistila, že prípadu venujú náležitú pozornosť.

Polícia pre napadnutie 11-ročného dievčaťa začala trestné stíhanie vo veci lúpeže
Na ilustračnej snímke policajné auto. Foto: TASR

Polícia pre napadnutie 11-ročného dievčaťa v Miloslavove začala trestné stíhanie vo veci lúpeže. Zároveň nevylúčila, že môže dôjsť k prekvalifikovaniu skutkovej podstaty trestného činu. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Prípadom sa od začiatku intenzívne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci, ktorí vo veci vykonávajú všetky potrebné procesné úkony v zmysle zákona, ktorých cieľom je náležité objasnenie tejto trestnej veci,“ spresnila polícia. Ako informuje polícia, pre citlivosť prípadu nie možné poskytnúť bližšie informácie.

Pôsobenie organizovanej skupiny nepotvrdili

Uistila však, že prípadu venujú náležitú pozornosť. „Medializované informácie o pôsobení organizovanej skupiny takzvaného ‚detského gangu‘ v obci potvrdiť nemôžeme. Rovnako neevidujeme zo strany občanov doposiaľ žiadne oznámenie alebo podanie, ktoré by sa týkalo takéhoto konania ‚gangu‘ v uvedenej obci ani v blízkom okolí,“ dodala polícia.

Dievča mala podľa medializovaných informácií napadnúť, opiť a vyzliecť 2. januára v Miloslavove partia kamarátov. Incident si natáčali a videá šírili po internete. Celé sa to malo odohrať v obci v areáli bývalého družstva.

Na zverejnenom videu by mali byť 14-, 15- a 16-ročné deti. Podľa medializovaných informácií táto skupina už zaútočila na deti aj v minulosti.  

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko