Na hlavný obsah

Kolíková je pripravená stať sa súčasťou SaS

Ocenila spoluprácu so stranou.

Kolíková je pripravená stať sa súčasťou SaS
Na snímke ministerka spravodlivosti SR Mária Kolíková. Foto: TASR

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková je pripravená stať sa súčasťou SaS, ak koaličná strana prejaví záujem o bližšiu spoluprácu. Vyhlásila to na kongrese SaS v Bystrej s tým, že tak chce prispieť k posilneniu zväzku, keďže v súčasnosti je členkou poslaneckého klubu SaS.

„V tejto vláde som prešla množstvom kríz, vládnych aj osobných. V každej kríze som cítila veľkú podporu SaS. Chcem prispieť k posilneniu tohto zväzku. Preto, ak strana prejaví záujem o bližšiu spoluprácu so mnou, som pripravená stať sa jej súčasťou,“ povedala Kolíková.

Strana podľa nej disponuje kvalitným programom

Ocenila spoluprácu so SaS a uviedla, že strana disponuje kvalitným programom. „Má vo svojich radoch lídrov, ktorí dokážu Slovensko posunúť dopredu. Tak ako povedal Richard Sulík, Slovensko potrebuje reformy ako soľ,“ dodala Kolíková.

Ministerka spravodlivosti však poznamenala, že na dosiahnutie cieľov nestačí mať len jasnú predstavu a plán, ale aj podporu ľudí vo voľbách. „Preto ma teší, že ako platforma Za spravodlivé Slovensko sme posilnili SaS, aby sme spoločne mali väčšiu silu na presadenie našich spoločných hodnôt,“ povedala Kolíková.

Pripomenula, že Slovensko žije v kritickej dobe, poznačenej vojnou a pandémiou nového koronavírusu, ktorá stále neskončila. Slovensko podľa nej potrebuje zmenu, pokrok a jasné pravidlá.

„Našou výzvou nesmie byť len prežitie, ale kroky k tomu, aby Slovensko bolo hospodársky silnou, vyspelou a múdrou spoločnosťou,“ povedala Kolíková.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko