Na hlavný obsah

Muž využil nepozornosť predavačky. Ukradol luxusné hodinky v hodnote viac ako 30-tisíc eur

Zločin sa stal na Pribinovej ulici.

Neznámy muž ukradol v bratislavskej predajni luxusných hodiniek tovar za 30 350 eur. Využil nepozornosť predavačky a tovar určený na skúšanie si vzal bez platenia. Informovala o tom polícia Bratislavského kraja na sociálnej sieti.

Zločin sa stal v nedeľu (5. 3.) v podvečerných hodinách. Zákazník si v predajni na Pribinovej ulici v Bratislave vypýtal tri kusy luxusných hodiniek na vyskúšanie. Neznámy muž využil moment, kedy bola predavačka otočená chrbtom, a s hodinkami ušiel bez platenia.

Polícia v príspevku prosí obyvateľov o pomoc s identifikáciou páchateľa. Išlo o anglicky hovoriaceho muža vysokého asi 190 cm, normálnej postavy. Mal hnedé oči, bledú pleť, plešinu. Čo sa týka oblečenia, na ruke mal retiazku zo žltého kovu, mal oblečené modré rifle, tmavé tričko, tmavú vestu a obuté tmavé tenisky. Na ľavej ruke mal tetovanie.

„Vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priloženej fotografii, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na facebook profile polície,“ uzatvorili.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny