Na hlavný obsah

Namiesto kúpaliska prázdne bazény a zanedbaný areál. V čom je problém a kedy ho otvoria, nikto nevie

Prevádzkovateľ sa pre RTVS k situácii nevyjadril.

Namiesto kúpaliska prázdne bazény a zanedbaný areál. V čom je problém a kedy ho otvoria, nikto nevie
V rozhorúčenom Vranove nad Topľou nefunguje kúpalisko. Foto: RTVS

V rozhorúčenom Vranove nad Topľou nefunguje kúpalisko. Bazény sú prázdne, areál zanedbaný. Kedy ho prevádzkovateľ otvorí, mesto nevie.

Obyvatelia mesta Vranov ani v čase letných horúčav nemôžu využívať areál kúpaliska. Napriek avizovanému otvoreniu počas uplynulého víkendu zostáva zatvorené. Na otázku, kedy sa kúpalisko otvorí a v čom je problém, nám prevádzkovateľ odmietol reagovať.

„Mestu Vranov nad Topľou sa počas pondelka (17. 7.) podarilo skontaktovať s prevádzkovateľom letného kúpaliska, ktorý mestu deklaroval, že chce ešte počas tejto letnej sezóny otvoriť prevádzku letného kúpaliska. Pokračuje v jeho príprave na otvorenie tejto sezóny,“ povedala hovorkyňa mesta Vranov nad Topľou Eva Fedorňáková.

Téme sa venovala redaktorka RTVS Lucia Benetinová:

Mesto Vranov nad Topľou vyčlenilo na úpravu kúpaliska 12-tisíc eur. Ďalšie kroky, ako napríklad vyčistenie a napustenie bazénových telies vodou či kosba a vyčistenie areálu kúpaliska, je už na prevádzkovateľovi.

Štáb RTVS pri návšteve kúpaliska nevidel žiadne práce, ktoré by nasvedčovali tomu, že kúpalisko plánuje v najbližších dňoch otvoriť.

To, kedy kúpalisko otvorí svoje brány verejnosti, tak naďalej zostáva otázne.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny