Na hlavný obsah

Bayern navýšil ponuku za Kanea o 40 miliónov eur

Kane by v tíme nahradil útočníka Roberta Lewandowského.

Bayern navýšil ponuku za Kanea o 40 miliónov eur
Futbalista Harry Kane z Tottenhamu Hotspur v prípravnom zápase proti ukrajinskému Šachtaru Doneck. Foto: TASR/AP

Futbalový Bayern Mníchov predložil Tottenhamu Hotspur štvrtú ponuku za Harryho Kanea. Úradujúci nemecký majster je ochotný za kapitána londýnskeho tímu zaplatiť 120 miliónov eur bez bonusov.

Kane by v tíme nahradil útočníka Roberta Lewandowského, ktorý odišiel minulý rok do Barcelony. Bayern už predložil Tottenhamu tri ponuky, tá najnovšia však prevyšuje predošlú o 40 miliónov eur.

Samotný hráč dal obom stranám termín na uzavretie dohody do začiatku sezóny Premier League, ktorú Spurs zahája v nedeľu na pôde Brentfordu. Vedenie oboch klubov malo rokovať do skorých stredajších hodín.

Podľa informácií agentúry DPA je 30-ročný kanonier naklonený zotrvaniu v londýnskom tíme – stotožňuje sa s prístupom nového trénera Angeho Postecogloua. Do vypršania súčasného kontraktu mu však zostáva jeden rok a v minulosti viackrát uviedol, že ju nechce predĺžiť.

Spurs tak usilujú o jeho prestup, keďže môže o rok odísť ako voľný hráč. Bayern začne sezónu v sobotu zápasom nemeckého superpohára proti Lipsku. Bundesligu odštartuje o šesť dní stretnutím na ihrisku Brém.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport