Na hlavný obsah

Zablúdená guľka z poľovníckej zbrane v Čachticiach usmrtila 30-ročnú ženu, ktorá umývala riady o ulicu ďalej

Od miesta výstrelu bola vzdialená približne 120 metrov.

Zablúdená guľka z poľovníckej zbrane v Čachticiach usmrtila 30-ročnú ženu, ktorá umývala riady o ulicu ďalej
V Čachticiach zablúdená guľka z poľovníckej zbrane usmrtila ženu. Foto: RTVS

Nešťastná tragická udalosť sa stala v nedeľu (17. 9.) podvečer v obci Čachtice v okrese Nové Mesto nad Váhom. Ako informoval najskôr portál tvnoviny.sk a neskôr aj trenčianska krajská polícia, zablúdená guľka tu usmrtila 30-ročnú ženu.

Pozrite si reportáž z vysielania :24:

Podľa dostupných informácií poľovnícka zbraň vystrelila 48-ročnému mužovi pri jej čistení a guľka zasiahla o ulicu ďalej mladú matku pri umývaní riadov do hrudníka. „Projektil prerazil okno a následne prestrelil vo vzdialenosti približne 120 metrov okno oproti v bytovom dome,“ uviedla polícia na svojom facebooku.

Polícia na mieste zadržala podozrivú osobu, s ktorou sú momentálne vykonávané procesné úkony. „Bližšie informácie k tejto tragickej udalosti poskytneme, až keď nám to procesná situácia dovolí,“ dodala polícia. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Zásah pri tragickej udalosti v Čachticiach potvrdil Viliam Sládek z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

„V nedeľu krátko po 18.00 h sme na linku tiesňového volania záchrannej zdravotnej služby prijali žiadosť o pomoc k postrelenej žene v obci Čachtice. Na miesto sme bezodkladne vyslali ambulancie záchrannej zdravotnej služby. Žiaľ, i napriek snahe záchranárov žena utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla,“ doplnil Sládek.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny