Na hlavný obsah

Newcastle s Dúbravkom nestačil na Nottingham, Slováka v bránke trikrát prekonal Wood

Útočník Nottinghamu Wood zaznamenal hetrik.

Newcastle s Dúbravkom nestačil na Nottingham, Slováka v bránke trikrát prekonal Wood
Futbalisti Newcastlu United so slovenským brankárom Martinom Dúbravkom podľahli v utorkovom stretnutí 19. kola anglickej Premier League na domácom trávniku Nottinghamu Forest 1:3. O všetky tri góly hostí sa postaral novozélandsky útočník Chris Wood. Newcastle zostal v tabuľke priebežne na siedmom mieste. "Straky" prehrali štvrtýkrát z uplynulých piatich ligových stretnutí, počas neúspešného obdobia podľahli aj v Lige majstrov AC Miláno (1:2) a vypadli vo štvrťfinále Ligového pohára s FC Chelsea (1:1, 2:4 na strely z 11 m). Nottingham zvíťazil prvýkrát pod vedením nového portugalského trénera Nuna Espirita Santa, posunul sa na 16. priečku. Foto: TASR/AP

Futbalisti Newcastlu United so slovenským brankárom Martinom Dúbravkom podľahli v utorkovom (26. 12.) stretnutí 19. kola anglickej Premier League na domácom trávniku Nottinghamu Forest 1:3. O všetky tri góly hostí sa postaral novozélandsky útočník Chris Wood.

Newcastle zostal v tabuľke priebežne na siedmom mieste. „Straky“ prehrali štvrtýkrát z uplynulých piatich ligových stretnutí, počas neúspešného obdobia podľahli aj v Lige majstrov AC Miláno (1:2) a vypadli vo štvrťfinále Ligového pohára s FC Chelsea (1:1, 2:4 na strely z 11 m). Nottingham zvíťazil prvýkrát pod vedením nového portugalského trénera Nuna Espirita Santa, posunul sa na 16. priečku.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport