Na hlavný obsah

Na diaľnici D1 havaroval mikrobus, zasahoval záchranársky vrtuľník

Príčiny nehody vyšetrujú.

Na diaľnici D1 havaroval mikrobus, zasahoval záchranársky vrtuľník
Na diaľnici D1 havaroval mikrobus. Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj

Na diaľnici D1 za Voderadmi smerom do Bratislavy došlo k dopravnej nehode. Havaroval tam mikrobus. Diaľnicu preto dočasne uzavreli. Na sociálnej sieti o tom informovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR aj Zelená vlna.

„Policajti diaľnicu uzavreli a odkláňajú dopravu na výjazde Voderady,“ priblížila Zelená vlna. OSZZS na miesto vyslalo vrtuľníkovú záchrannú službu a posádku rýchlej zdravotnej pomoci. Z miesta sú podľa záchranárov hlásené dve zranené osoby.

Polícia Bratislavského kraja informovala, že diaľnicu uzavreli v dôsledku odstraňovania nehody a pristávania záchranárskeho vrtuľníka na diaľnici. Úsek uzavreli v oboch smeroch jazdy.

„Podľa doposiaľ zistených informácií vodič mikrobusu značky Opel zišiel z cesty a prevrátil sa na bok. V dôsledku tejto dopravnej nehody došlo k zraneniu jednej osoby. Alkohol u vodiča zistený nebol,“ uviedli policajti.

Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody sú podľa nich predmetom vyšetrovania. Zároveň žiadajú vodičov, aby sa riadili pokynmi polície, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko