Na hlavný obsah

NHL: Juraj Slafkovský skóroval v presilovke, dal svoj siedmy gól v sezóne

Do kanadského bodovania zapísal aj Šimon Nemec.

NHL: Juraj Slafkovský skóroval v presilovke, dal svoj siedmy gól v sezóne
Na snímke slovenský útočník Juraj Slafkovský. Foto: TASR/AP

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský zaznamenal v NHL svoj siedmy gól v sezóne. Montreal však prehral v Pittsburgu 2:3 po predĺžení. V noci na nedeľu (28. 1.) sa do kanadského bodovania zapísal aj Šimon Nemec, no ani on sa z triumfu netešil, New Jersey prehralo na ľade Tampy Bay 3:6.

Slafkovský skóroval v presilovke v 33. minúte a zvýšil na 2:1. Canadiens však napokon získali iba bod, keď v 63. minúte rozhodol v predĺžení Marcus Pettersson. Montrealu patrí 14. miesto vo Východnej konferencii.

Pozrite si gól Juraja Slafkovského:

Nemec asistoval pri góle Tylera Toffoliho v 58. minúte, ktorým Devils znížili na 3:4. Zo Slovákov sa v noci na nedeľu objavil na ľade ešte Martin Fehérváry, no ani on sa z víťazstva netešil, Washington prehral v Dallase 4:5 po predĺžení.

Hráči Edmontonu triumfovali v súboji proti Nashvillu 4:1. Zaznamenali tak 16. víťazstvo v sérii a vyrovnali druhú najdlhšiu sériu v histórii NHL.

NHL – výsledky:

Philadelphia – Boston 2:6, Dallas – Washington 5:4 pp, Edmonton – Nashville 4:1, San Jose – Buffalo 2:5, Carolina – Arizona 3:1, Ottawa – New York Rangers 2:7, Pittsburgh – Montreal 3:2 pp, Tampa Bay – New Jersey 6:3, Winnipeg – Toronto 2:4, New York Islanders – Florida 2:3 pp, Detroit – Vegas 5:2, Minnesota – Anaheim 2:3, Calgary – Chicago 1:0, Vancouver – Columbus 5:4 pp

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport