Na hlavný obsah

Škriniara zrejme čaká operácia členka, ME nemusí stihnúť

Škriniar si zranil ľavý členok v dueli o francúzsky Superpohár.

Škriniara zrejme čaká operácia členka, ME nemusí stihnúť
Ilustračná snímka. Na snímke slovenský hráč PSG Milan Škriniar kope do lopty v zápase F-skupiny AC Miláno - Paríž SG Ligy majstrov vo futbale. Foto: TASR/AP

Zranenému kapitánovi slovenskej futbalovej reprezentácie Milanovi Škriniarovi hrozí niekoľkomesačná absencia. Podľa portálu rmcsport.bfmtv.com si už v tejto sezóne dokonca vôbec nemusí zahrať a otáznik tak visí aj nad jeho štartom na ME v Nemecku.

Stopér Paríža St. Germain si zranil ľavý členok v stredajšom (3. 1.) zápase o francúzsky Superpohár proti FC Toulouse (2:0) a pravdepodobne ho čaká operácia.

Škriniar získal s PSG svoju prvú trofej od letného prestupu z Interu Miláno, duel v Parku princov však nedohral a v 71. minúte prenechal miesto na ihrisku Brazílčanovi Lucasovi Beraldovi. Ten prišiel do Paríža medzi vianočnými sviatkami zo Sao Paula.

PSG čaká v druhej polovici sezóny okrem obhajoby titulu v Ligue 1 aj osemfinále Ligy majstrov, súperom St. Germain bude Real Sociedad.

„Nie je to ľahké zranenie, takže počkáme, čo ukážu testy. Som si však istý, že v najbližších zápasoch bude mimo hry,“ povedal Enrique o slovenskom obrancovi na pozápasovej tlačovej konferencii.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport