Na hlavný obsah

V Senici sa strieľalo: O život prišla žena (†52), vraždiť mal jej bývalý manžel

Zbraň neskôr obrátil proti sebe.

V Senici sa strieľalo: O život prišla žena (†52), vraždiť mal jej bývalý manžel
Ilustračná snímka. Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky

V Senici sa vo štvrtok (21. 3.) okolo 16.15 h strieľalo. Útočník štyrmi výstrelmi smrteľne zranil 52-ročnú ženu. Páchateľom mal byť jej bývalý manžel, ktorý z miesta činu utiekol. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa mesta Tatiana Moravcová. Ako prvý o prípade informoval portál tvnoviny.sk.

Obeť mala v čase incidentu prechádzať na bicykli, jej telo našiel okoloidúci. Útočník podľa informácií portálu strieľal z legálne držanej zbrane.

Mestská polícia bola požiadaná o súčinnosť zo strany štátnej polície pri pátraní po páchateľovi. Asi po polhodine ho policajná hliadka našla pri obchodnom dome pri židovskom cintoríne, kde obrátil zbraň proti sebe.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo na miesto streľby ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci. Podľa hovorkyne Petry Klimešovej už žene nedokázali pomôcť a lekár na mieste konštatoval exitus.

Podľa trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej polícia na miesto okamžite po nahlásení skutku vyslala viaceré hliadky, ktoré pátrali po páchateľovi. „Udalosť si vzhľadom na závažnosť skutku prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý preverí všetky okolnosti, za ktorých prišla žena o život, a stanoví právnu kvalifikáciu skutku,“ doplnila.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny