Na hlavný obsah

V rýchliku na Spiši muž dobodal študentku, útočník sa snažil z miesta činu utiecť

Mladú ženu previezli do nemocnice.

V rýchliku na Spiši muž dobodal študentku, útočník sa snažil z miesta činu utiecť
Policajti zasahujú pri incidente vo vlaku na Spiši. Foto: RTVS

V rýchliku na Spiši v jednom z kupé dobodal muž mladú ženu. Muž sa po čine snažil utiecť, spacifikovali ho dvaja muži. Na mieste zasahovali policajti aj záchranári. Študentku museli so zraneniami previezť do nemocnice. Na mieste je štáb RTVS a redaktorka Marie Balážová Melníková.

Útok sa mal odohrať krátko pred 20.00 h pred tým, ako vlak vstúpil do stanice v Spišskej Novej Vsi. Železničná spoločnosť Slovensko informuje, že išlo o rýchlik smerujúci z Košíc do Žiliny. Ten v dôsledku incidentu bude zo stanice v Spišskej meškať najmenej 200 minút.

Na základe výpovedí svedkov incidentu utŕžila žena dve bodné rany v oblasti krku a jednu do ruky. Študentka mala cestovať z Košíc do Ružomberka kvôli škole. Záchranári ju museli previezť okamžite do nemocnice, jej zdravotný stav zatiaľ nie je známy.

V kupé mali sedieť iba útočník a mladá študentka, no nepoznali sa. Muž mal mať pri sebe dva kuchynské nože. Po čine sa snažil utiecť, no spacifikovali ho dvaja muži a skončil v rukách železničnej polície.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny