Na hlavný obsah

Predvolebné súboje vyvrcholia na RTVS. V poslednej televíznej diskusii sa predstaví najsilnejšia trojica

Vysielame ich na webe Správy RTVS, v Rádiu Slovensko a na Jednotke.

Predvolebné súboje vyvrcholia na RTVS. V poslednej televíznej diskusii sa predstaví najsilnejšia trojica
V poslednej predvolebnej diskusii RTVS sa predstavia predsedovia troch politických subjektov s dlhodobo najvyššími volebnými preferenciami. Foto: TASR/koláž RTVS

Séria predvolebných diskusných relácií RTVS vrcholí. Počas posledných dvoch dní, v utorok (26. 9.) a v stredu (27. 9.) sa v nich predstavia zástupcovia politických subjektov s najvyššími preferenciami. Relácie moderujú Marta Jančkárová a Marek Makara. Diskusia sa bude vysielať na Jednotke, v Rádiu Slovensko a na facebookovom profile Správy RTVS o 20.05 h.

V dvojici diskusii, ktorá uzatvorí predvolebný boj pred volebným moratóriom, sa prvý deň predstavia zástupcovia subjektov, ktorých preferencie priemerne dosahovali aspoň 5 percent a menej ako 10 percent.

V utorok budú diskutovať Milan Mazurek z hnutia Republika, Jozef Hajko z hnutia KDH, Branislav Gröhling zo strany SaS, Peter Pčolinský z hnutia Sme rodina a Andrej Danko z SNS.

Druhú diskusiu budú tvoriť predstavitelia subjektov, ktorých preferencie sa dlhodobo pohybujú na úrovni 10 percent a vyššie. Svoje strany prídu v stredu predstaviť Robert Fico zo strany Smer-SD, Michal Šimečka z Progresívneho Slovenska a Peter Pellegrini zo strany Hlas-SD.

RTVS v deň poslednej diskusie na televíznom trhu (27. 9.) prinesie aj posledný exkluzívny prieskum agentúry MEDIAN SK, o ktorom bude informovať aj prostredníctvom rozhlasového vysielania.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko