Na hlavný obsah

V Bacúchu sa zrazil nákladiak s osobným autom, cesta je neprejazdná

V osobnom aute boli dve osoby zakliesnené.

V Bacúchu sa zrazil nákladiak s osobným autom, cesta je neprejazdná
Vodič kamiónu prešiel do protismeru, kde sa zrazil s osobným autom značky Mercedes. Foto: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

V Bacúchu v okrese Brezno došlo vo štvrtok (19. 10.) k dopravnej nehode nákladného a osobného motorového vozidla. Nákladné auto sa skrížilo cez oba jazdné pruhy štátnej cesty I/66 a z tohto dôvodu je aktuálne úplne neprejazdná. Informoval o tom Jozef Fekiač z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

„V havarovanom osobnom motorovom vozidle sa nachádzali dve zakliesnené osoby, ktoré príslušníci HaZZ vyslobodili prostredníctvom hydraulického zariadenia. Poskytli im predlekársku prvú pomoc a následne odovzdali posádkam záchrannej zdravotnej služby,“ uviedol Fekiač.

„Podľa doterajších zistení z miesta nehody mal 46–ročný vodič kamiónu z doposiaľ neznámych príčin prejsť do protismeru, kde sa zrazil s osobným autom značky Mercedes. Pri nehode sa zranila 50-ročná vodička a jej 47-ročný spolujazdec, občan Rakúska. Z miesta nehody ich previezli do nemocnice,“ popísala nehodu polícia.

Na mieste zasahuje jedenásť hasičov na piatich kusoch techniky. Havarované autá zabezpečili proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny